×
Terug naar het nieuwsoverzicht

2e Kans Games in een nieuw jasje!

Waar begin je?

Het is je vast al opgevallen, wij hebben onze webshop vernieuwd! Na heel wat jaren gebruik te hebben gemaakt van onze vorige webshop was het tijd voor vernieuwing. De plannen en wensen voor een nieuwe website waren er al langer maar om het uit te voeren is een tweede. Waar begin je mee, wat wil je wel en wat niet, en wie kan je daarbij helpen? Veel vragen waar we vlot antwoord op kregen!

Zo gezegd zo gedaan?

Nou niet dus, nadat we iemand hadden gevonden (uit onze vriendenkring) die de uitdaging wel aandurfde moesten de plannen nog besproken worden. Uiteraard moesten we ook maar zien of het allemaal haalbaar zou zijn. Het wensenlijstje was groot en werd alsmaar groter tijdens het bespreken van de mogelijkheden. Een verbeterde filter, een snelle zoekfunctie, Chat optie zou ook mooi zijn, en wat dacht je van……te veel om op te noemen dus. Eerst maar eens alles op papier zetten.

Een goed begin…

Wat een geluk dat we iemand in de vriendenkring hebben die er verstand van heeft en ook goed inzicht heeft met hetgeen wij voor ogen hadden. Een duidelijke en vlotte website die het voor iedereen mogelijk maakt om makkelijk te vinden wat diegene zoekt. Elke game, kabel, figure of controller moet eenvoudig gevonden kunnen worden. Dat is gelukt door een uitgebreid filter waarbij je enkel aanklikt waar je interesse in hebt en dat heb je nu zo gevonden!

Zo dat wordt mooi…

Na enkele weken van “bouwen” en testen en was het al goed te zien waar het heen ging, een webshop met een ander uiterlijk en helemaal van deze tijd. Alles wat wij ons maar konden wensen zat er in en zelfs meer dan dat!
Bij elke verandering waren wij weer verrast door de mooie en goed werkende resultaten. Het ging zo goed dat er al vrij vlot een datum werd geprikt om “live” te gaan, 9 Juli 2019!

We zijn er klaar voor!

9 Juli was een spannende dag, zou alles blijven functioneren, hoe vlot gaat het overzetten en vooral wat zijn de reacties!? Om 9.30 uur ging de nieuwe site “live” en na het een en ander te hebben aangepast konden we de eerste bezoekers verwelkomen! Uiteraard een aantal ingelichte familie en vrienden, maar ook al gelijk een aantal gamers die de site bezochten. Een aantal vast “klanten” gaven al gelijk een reactie en tot nu toe zijn ze gelukkig allemaal enthousiast en positief! 🙂

We zien je graag!

Nu de nieuwe 2e Kans Games webshop al even in de lucht is durven wij nu al wel te zeggen, mede door jullie reacties, dat het een succes is geworden! Wij blijven nog steeds bezig om het een en ander te verbeteren of aan te passen maar zullen bovenal ervoor zorgen dat jullie weer mooie en leuke games en toebehoren vinden waar je naar op zoek bent! Wij zien je graag terug in de webshop of bij ons in Ede als je de bestelling op komt halen!

Richard en Marijke
2e Kans Games
www.2ekansgames.nl