Uw Mandje


Uw mandje is leeg

   -      Familieportret
Wie zijn wij?
Wij zijn Richard en Marijke en wonen samen met onze 2 dochters in Ede (Gelderland). Wij houden allemaal van Gamen!Nu is deze hobby een beetje uit de hand gelopen. Hieronder kun je lezen hoe het zover is gekomen dat we nu een eigen internetwinkeltje hebben geopend!

 

Het ontstaan van 2e Kans Games
Zover ik mij kan herinneren was het eerste computerspel wat ik ooit speelde, twee witte balkjes aan weerzijde van de tv met daartussen een blokje wat je heen en weer kon laten gaan. Dit spel is beter bekend als Pong. Wauw wat gaaf....!

Toen onze ooms een Commodore 64 in huis haalde waren we (mijn broer en ik) meteen verkocht en hebben wij daar heel wat uurtjes doorgebracht.
Op een gegeven moment won onze vader met een prijsvraag een Atari 2600, wat hebben wij die kapot gespeeld, totdat de knoppen eraf waren gebroken! Die oude Atari is nog steeds in mijn bezit :)
 
Zo kwam van het een het ander en hebben wij sinds die tijd heel wat gespeeld en op den duur verzameld. Ik heb nu bijna alle consoles wel eens gespeeld of speel ze nu nog. Daardoor hebben we nu al een hele collectie opgebouwd met games en consoles. 

20140604 111349


 

Onze collectie werd te groot en zo zijn wij wat gaan aanbieden op advertentiesites. Door de vele leuke en positieve reacties die we daar kregen, wilden we eens gaan kijken naar de mogelijkheden van een eigen webshop. Het heeft veel tijd en moeite gekost om het ook echt te gaan proberen maar we hebben dan nu echt onze droom waar gemaakt!
In januari 2010 zijn wij gestart met onze eigen webshop, www.2ekansgames.nl
Eind 2014 is de webshop vernieuwd en aangepast en toen stonden er al zo'n 6000 2e hands en nieuwe artikelen in!
In de loop van 2017 is de voorraad inmiddels ver boven de 10.000 artikelen uit gekomen en is de "gamekamer" inmiddels flink onder handen genomen! :)

 

Tot slot...
Om 
anderen ook van deze games te kunnen laten genieten, bieden wij voornamelijk 2e hands spellen of nieuwe artikelen tegen betaalbare prijzen. Wij willen graag dat iedereen op een leuke, makkelijke en vooral betaalbare manier aan zijn of haar favoriete game, console, toebehoren en merchandise kan komen.

Wij hopen dan ook dat iedereen hier kan vinden wat hij/zij zoekt en dat hij/zij er vooral veel plezier aan mag beleven!
Wij wensen je alvast veel plezier van je eventuele aankoop en graag tot ziens!
 
Vriendelijke Groeten,

Richard, Marijke, Naomi en Alysha

2e Kans Games

Logo 335by323