×

Over ons

Welkom bij 2e Kans Games!

Leuk dat je ons bezoekt! Grote kans dat je hier populaire games zoekt, tegen een tweedehands prijs. Dan ben je hier aan het goede adres. Wij (Richard en Marijke van den Top) willen graag dat iedereen op een leuke, makkelijke en vooral betaalbare manier aan zijn of haar favoriete game en toebehoren kan komen. Kijk maar eens hoe groot ons aanbod dagelijks is. Maar wist je dat we ook geheel nieuwe games, ‘all-time-favorites’, klassieke games en consoles verkopen?

Ons verhaal: de liefde voor games!

Zover ik mij kan herinneren was het eerste computerspel wat ik ooit speelde, twee witte balkjes aan weerszijde van de tv. Tussen de 2 balkjes vloog een blokje (het moest een bal voorstellen) wat heen en weer ging. De speler moest zorgen dat het blokje verdween achter het witte balkje van je tegenstander. Dit spel is beter bekend als Pong. Wauw wat gaaf….!

Toen Richards ooms een Commodore 64 (C64) in huis haalde waren hij en zijn broer meteen verkocht en hebben ze er heel wat uurtjes mee doorgebracht. Op een gegeven moment won hun vader, met een prijsvraag, een Atari 2600. Ze speelden o.a. de spellen River Raid, Space Invaders, Pitfall en natuurlijk Pac-Man. Met die spelcomputer hebben ze zoveel gespeeld dat de knoppen er af waren gebroken! Die oude Atari heeft Richard nog steeds.

Zo kwam van het een het ander….van een Super Nintendo naar een Gameboy en daarna een Playstation en Xbox etc… We speelden en verzamelden veel. Richard heeft nu bijna alle consoles wel eens gespeeld of speelt ze nu nog, en daardoor hebben we nu al een hele collectie opgebouwd met games en consoles en toebehoren. 

Onze collectie werd te groot en we hadden steeds meer dubbel. Zo zijn wij wat gaan aanbieden op advertentiesites. Door de vele leuke en positieve reacties die we daarop kregen wilden we eens gaan kijken naar de mogelijkheden van een eigen webshop.

Het heeft veel tijd en moeite gekost om het ook echt te gaan proberen, maar we hebben dan nu echt onze droom waar gemaakt!

In januari 2010 zijn wij gestart met onze eigen webshop, www.2ekansgames.nl. Om anderen ook van games te kunnen laten genieten, bieden wij voornamelijk tweedehands en nieuwe spellen en toebehoren aan tegen betaalbare prijzen.

Al ruim 10 jaar 2e Kans Games!

In 2010 zijn we begonnen met onze eerste webshop en hebben met die webshop zo’n 4 jaar gedaan totdat die webshop te ver was verouderd. Eind 2014 is de webshop voor het eerst vernieuwd en aangepast. Er stonden toen al zo’n 6000 2e hands en nieuwe artikelen in.

In de loop van 2017 is de voorraad inmiddels ver boven de 10.000 artikelen uit gekomen en is de “gamekamer” inmiddels flink onder handen genomen en aangepast! Aangezien we ver buiten ons jasje groeiden en de “oude” webshop tegen zijn grenzen aan liep, hebben wij in 2019 onze site compleet laten vernieuwen en aan laten passen. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat en hopen je hier dan ook graag terug te zien!

Wij wensen je alvast veel plezier van je aankoop en zien je graag terug in de webshop van 2e Kans Games.

Vriendelijke groeten,
Richard, Marijke
Naomi en Alysha